Sortiment

Snyggt

Det är absolut inte viktigast i världen att känna sig snygg. Men det är skönt att bara kunna plocka ut något från garderoben som lyfter självförtroendet lite extra. Mitt sortiment består av kläder som är trendtrogna utan att tappa personlighet. Jag utgår inte endast från min egen smak och kroppstyp när jag beställer. I butiken träffar jag ett stort antal andra kvinnor varje dag och har deras önskemål i åtanke när jag planerar alla inköp. Att inte behöva förändra sin klädstil fullständigt när man är gravid eller ammar, att fortsätta vara sig själv, det är inte så lätt. Men jag vill gärna hjälpa dig att känna dig som den vackraste Du!

Bekvämt och flexibelt

En graviditet, vägen till att bli förälder, amning, alla dessa faser i en människas liv är högst olika för var och en. Vissa kan leva nästan exakt samma liv som de gjorde IB (innan barn), gå till jobb, köra ett träningspass, fika med vänner, resa osv. Andra får mjölkstockning av minsta vindpust, svullna ben som inte får plats i vilka byxor som helst, kanske blir man till och med sängliggandes. Hur du än upplever din graviditet och amningsperiod vill jag erbjuda dig komfortabla kläder och tillbehör för att göra din vardag mer bekväm. Låt inte kläderna vara det som hindrar dig att göra det du vill!

Kläder för en hållbar framtid

Jag försöker att till största mån köpa in från tillverkare som har ett brett hållbarhetstänk - från att de anställda som tillverkar textiler jobbar under rätt arbetsmiljölagar till att transportsträckorna är dom kortaste och mest miljövänliga. Vad vi har på oss närmast vår hud ska också vara till det ytterst möjliga kemikaliefritt och ekologiskt. Majoriteten av kläderna i mitt sortiment är antingen gjorda av GOTS certifierade, ekologiska eller återanvända textilier. Almis mamá kan även skryta med att ha en av Sveriges absolut största second hand sortering av mammakläder/amningskläder. Second hand är bra för miljön!